• 03
    05

    Posledná úloha v tomto školskom roku

    V mesiaci máj vyhlasujeme poslednú úlohu v tomto školskom roku. Tentokrát to nebude iba o súťažení. V aktuálnej úlohe budete mať možnosť okrem svojej fantázie prejaviť aj dobré srdiečka. Ste zvedaví, čo sme pre Vás pripravili?

  • 13
    04

    Hodnotenie 8. úlohy

    Ste zvedaví ako dopadlo hodnotenie 8. úlohy? Priznávame, vybrať práce, ktoré boli niečím jedinečné, bolo ťažké, pretože také boli skoro všetky. No aj keď ťažko, rozhodnúť sme sa museli...pozrite si ako to celé dopadlo…

  • 02
    04

    Deň Zeme s Recyklohrami

    22. apríla sa na celom svete oslavuje Deň Zeme. Zapojte sa aj vy a Vaša škola do oslavy tohto sviatku a splňte pritom našu ďalšiu úlohu. Okrem zábavy a dobrého pocitu Vám samozrejme, ako vždy, pribudnú na konte školy ďalšie bodíky.

  • 15
    03

    Vyhodnotenie 7. úlohy

    Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili našej siedmej úlohy a to kresleniu alebo výrobe ideálneho elektrospotrebiča. Priznávame, že spomedzi vašich prác bolo naozaj veľmi ťažké vybrať tie najoriginálnejšie, najlepšie, najzaujímavejšie, naj ……. Mnohé práce by si zaslúžili uzrieť svetlo sveta ako reálni pomocníci, ktorých by sme si mohli kúpiť v obchode

  • 05
    03

    Nová úloha

    V novom mesiaci máme pre Vás novú úlohu, keďže tá minulá - kreatívna sa Vám veľmi páčila. Pripravili sme pre Vás opäť tvorivú úlohu, a to výrobu zberného boxu na batérie a monočlánky. Či bude vyzerať ako malý kontajner alebo ako mimozemský hltač batérií je len na Vás. Už teraz sa nevieme dočkať Vašich originálnych výtvorov.

  • 06
    02

    Milí Recyklohráči!

    Po prázdninách sa opäť hlásime s novou úlohou. Tentokrát trocha potrápime Vašu fantáziu, pretože zadaním je vymyslieť, alebo vytvoriť ideálny elektrospotrebič, v ktorom sa môže spájať viacero funkcií, alebo môže používať energiu Vášho smiechu.....fantázii sa medze nekladú. Všetko závisí len a len na Vašej predstavivosti , a preto dúfame, že tá Vaša bude bez hraníc a pri hodnotení prác budeme len užasnuto krútiť hlavami.....takže Recyklohráči....pustite sa do toho a získajte pre školu opäť nejaké bodíky.

  • 02
    02

    Vyhodnotenie 6. úlohy Mapa

    Šiestej úlohy – Mapa, sa zúčastnilo 143 škôl a pridelili sme celkovo 40 600 bodov. Ďakujeme Vám za veľmi kreatívne a prehľadné Mapy. Veríme, že ste sa pri plnení tejto úlohy bavili so svojimi žiakmi tak dobre, ako my pri vyhodnocovaní. Do detektívneho pátrania sa zapojili materské, základné školy I. stupeň aj II. stupeň, stredné a aj špeciálne školy.

  • 12
    12

    Želáme všetkým školám príjemné Vianočné sviatky v roku 2011

    Dovoľte sa nám poďakovať za spoluprácu v roku 2011. Ďakujeme za Vašu účasť v plnení úloh projektu Recyklohry. Naše poďakovanie patrí predovšetkým aktívnym pedagógom, a tiež študentom. Želáme príjemné vianočné sviatky všetkým školám a tešíme sa na ďalšie spoločné zážitky v budúcom roku 2012.

  • 02
    11

    Úloha č. 6 Mapa

    Týmto Vám ponúkame ďalší z námetov ako zapojiť tému recyklácie a triedenia do výučby. Na našej webovej stránke sa už nachádza zadanie novej detektívno zemepisnej úlohy č. 6 s názvom MAPA, za riešenie ktorej môžete získať ďalšie body na účet Vašej školy. Zadanie je nasledovné: Vytvorte mapku, alebo jednoduchú schému Vašej obce, mesta, alebo miestnej časti, v ktorej budú vyznačené všetky dôležité miesta súvisiace s odpadmi.

  • 01
    11

    Zmena bodového systému v programe Recyklohry

    Ďakujeme Vám za spoluprácu v rámci prvého ročníku vzdelávacieho projektu Recyklohry. Dovoľujeme si Vás upozorniť, že došlo k navýšeniu bodového ohodnotenia za nazbierané elektro. Za zvozy uskutočnené po 1.10. 2011 sú na účty škôl pripisované body v nasledujúcej štruktúre: za každý celý 1 kg čistej hmotnosti odovzdaných drobných elektrozariadení budú škole pripísané na bodový účet 3 body a za 1 kg čistej hmotnosti odovzdaného veľkého elektroodpadu tzv. veľké domáce spotrebiče (kat. č. 1 okrem chladenia), TV a PCM budú škole pripísané 2 body. Za chladničky a mrazničky sa pripíše 0 bodov za kg.

1299
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.