• 30
    03

    Vyhodnotenie- Ako je to u nás v škole?

    Dobrý deň, Ďakujeme Vám za Vaše krásne práce. Druhej úlohy - Ako je to u nás v škole sa zúčastnilo viac než 100 škôl a pridelili sme celkovo vyše 25 500 bodov. Máme radosť, že ste si na projekt Recyklohry našli čas aj v období jarných prázdnin. Pre podrobnejšie vyhodnotenie kliknite sem.

  • 07
    03

    Ako je to u nás v škole

    Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do úlohy " Ako je to u nás v škole." Celkovo sa téme odpadové hospodárstvo venovalo 103 škôl. V súčasnej dobe úlohu vyhodnocujeme a pripisujeme body za účasť. Konečné výsledky zverejníme najneskôr do 30.3.2011.

  • 10
    02

    Nová úloha - Ako je to u nás v škole

    Ďakujeme za Váš záujem ktorý ste prejavili zapojením sa do prvej úlohy. Veríme, že Vás zaujme i nová, technickejšia úloha. Taktiež dúfame, že sa pridajú i nové školy a pridelí sa ešte viac bodov. Plné znenie zadania úlohy nájdete tu. Prajeme príjemnú zábavu!

  • 08
    02

    Vyhodnotenie úlohy vianočné PF-ko

    Dobrý deň, Ďakujeme Vám za krásne priania do nového roka. Prvej úlohy - vianočného PF-ka. sa zúčastnilo 73 škôl a pridelili sme celkovo 20 800 bodov. Máme radosť, že ste si na projekt Recyklohry našli čas aj v náročnom predvianočnom období. Pre podrobnejšie vyhodnotenie kliknite sem.

  • 30
    12

    Vianočné PF-ko

    Hoci sa projekt oficiálne začína až od januára 2011, veľmi nás potešil záujem zo strany škôl a rozhodli sme se preto vyhlásiť prvú bonusovú úlohu ešte tento rok. Veríme, že Vašich žiakov zaujme a získate tak ďalšie body na účet školy. Plné znenie zadania úlohy. Prajeme príjemnú zábavu!

  • 25
    11

    Napíšte článok o zapojení Vašej školy do projektu Recyklohry a získajte 20 bonusových bodov!

    Keď zverejníte informáciu o zapojení Vašej školy do projektu Recyklohry v miestnom liste alebo na webových stránkach školy, a zašlete nám výtlačok periodika alebo odkaz na webové stránky, dostanete od nás 20 bonusových bodov! Článok pre inšpiráciu nájdete tu. Môžete tiež napísať vlastný článok s použitím informácií, ktoré nájdete na týchto webových stránkach.

  • 20
    11

    Projekt Recyklohry má staršieho brata v Čechách

    V Českej republike sa program RECYKLOHRANÍ teší veľkej obľube. Prebieha tu už tretí rok a za ten čas sa doň zapojilo viac než 2 200 školských inštitúcií. "Do tohto celorepublikového projektu sme sa zapojili, keďže chceme našich žiakov zábavnou formou naučiť triediť vyslúžilé elektrospotrebiče a batérie. Počas roka sme sa navyše zúčastnili mnohých zaujímavých hier a súťaží z oblasti recyklácie odpadov. Vďaka týmto úlohám a zberu sme pre školu získali body, za ktoré sme žiakom obstarali nové učebné pomôcky, hry, ale aj vybavenie pre voľný čas," vysvetľuje dôvody účasti v českom projekte Recyklohranie zástupca Základnej školy v Slavoniciach Mgr. Jiří Beneš.

1301
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.