• 13
    11

    Vyhodnotenie 11.úlohy

    Ste už určite nedočkaví, kto získal bonusové body za najlepšie práce...pozrieť si výsledky možete tu.

  • 07
    11

    12.úloha - píš, vymýšľaj a zbieraj!

    Kde bolo, tam bolo....tak začínajú skoro všetky rozprávky, ktoré majú, ako inak, dobrý koniec. V rozprávke však nemusí ísť len o princezné, drakov a vymyslené kráľovstvá, ale aj o také jednoduché a bežné veci ako náš každodenný odpad, triedenie batérií, elektroodpad,....

  • 16
    10

    Téma - nelegálne skládky

    Veríme, že tému aktuálnej úlohy -nelegálne skládky - sa pokúšate vniesť aj do Vašich hodín a so žiakmi prebrať túto tému. Ako malú pomocku, Vám prinášame krátku prezentáciu, ktorú nám poskytla organizácia TrashOut. Či ju využijete ako motiváciu na úvod, alebo ako zaujímavosť na záver hodiny je len na Vás, budeme sa tešiť, ak Vám čo len trocha pomože. Prezentáciu (pptx) nájdete v sekcii - NA STIAHNUTIE- pod názvom TrashOut-Skoly alebo si ju možete stiahnuť vo formáte pdf aj tu.

  • 17
    09

    Staň sa s novou úlohou detektívom!

    Prvá úloha v tomto školskom roku  je trocha odlišná od predchádzajúcich. Okrem tvorivosti si u vás, našich Recyklohráčov,  preveríme aj detektívne schopnosti a prácu s modernými technológiami.  Dúfame, že sa vám úloha zapáči a aj keď je náročná, veríme, že sami zistíte, ako veľmi je potrebná.

  • 03
    09

    Milí Recyklohráči - malí aj veľkí! :-)

    Po prázdninách ste určite oddýchnutí a plní sily a dúfame, že už sa tešíte na nové úlohy, ktoré na vás tento školský rok čakajú. V prvom rade si trocha zhrnieme predošlý školský rok a vyhodnotíme, ktoré školy boli veľmi aktívne a zaslúžia si pochvalu a ostatné, ktoré možno budeme motivovať k väčšej aktivite v tomto školskom roku. Najaktívnejšie školy v školskom roku 2011/2012 sme odmenili "Diplomom  za aktívny prístup k environmentálnemu vzdelávaniu a ochrane životného prostredia". Udelili sme ho celkovo 35 školám.

  • 27
    06

    Poďakovanie

    V závere školského roka, keď sa na prázdniny a oddych tešia žiaci a možno ešte viac samotní učitelia, vám všetkým chceme poďakovať za aktívnu účasť, či už v zbere elektroodpadu alebo v zapajání sa do úloh. Veľmi nás teší, že sa vám úlohy páčili a dúfame, že oceníte a aktívne sa zúčastníte aj tých, ktoré pre vás pripravujeme v novom školskom roku 2012/2013. Želáme vám krásne prázdniny, plné pekných zážitkov a dobrodružstiev. A ani počas prázdnin nezabúdajte na našu prírodu a separujte odpad tak ako cez školsý rok:-)

  • 13
    06

    Vyhodnotenie 10. úlohy

    Posledná úloha v tomto školskom roku dopadla nad očakávanie. Sme veľmi radi, že až 81 škôl darovalo svoje bodíky za splnenie úlohy v prospech charitatívnej zbierky. Kvôli Vašim dobrým srdiečkam sme mohli UNICEF-u odovzdať až 410 eur. Ďakujeme. Už ste určite zvedaví ako dopadlo hodnotenie...

  • 11
    06

    Už len posledný deň!

    Ako ste si už určite všimli, na objednanie odvozu elektroodpadu zostáva už len jediný deň. Využite prosím ešte tento čas na posledné objednávky odvozov a taktiež objednávky odmien. Ak však tento termín nestihnete, nemusíte sa obávať, elektroodpad odvezieme v septembri, bodíky sa Vám automaticky prenesú do budúceho školského roku a odmeny na Vás taktiež do septembra počkajú:-).

  • 22
    05

    Už len 3 týždne

    Na objednávky odvozov elektroodpadu a objednávky odmien z nášho katalógu máte od dnes už len tri týždne. Ak je to len trocha možné, nenechávajte si odvozy a objednávky na posledný možný termín. Vyhneme sa tak spolu možným nedorozumeniam a omeškaným termínom dodania. Body na nákup odmien z nášho katalógu si však pokojne možete ponechať do ďalšieho školského roku. Ďakujem za porozumenie a teším sa na Vaše objednávky:-)

  • 17
    05

    Vyhodnotenie 9. úlohy - Deň Zeme s Recyklohrami

    Trvalo to troška dlhšie, ale výsledky sú už známe. Naozaj bolo veľmi ťažké hodnotiť Vaše aktivity, pretože boli všetky krásne a hlavne dopomohli našej Zemi aspoň k malej "očiste", ktorú tak súrne potrebuje. Najlepšie je, že mám pocit, že Deň Zeme na Vašich školách nebol len o aktivite ako takej, ale o tom, čo vo Vás daná aktivita zanechala.....od toho dňa možno niekto už neodhadzuje papieriky zo žuvačky na zem, niekto povyberá zo šuflíkov staré elektrospotrebiče a donesie ich do červenej nádoby v škole, niekto chodí častejšie peši a niekto nenechá tiecť vodu pri čistení zubov. Hovoríte si....maličkosti!!! No práve tieto maličkosti sú znakom, že sa začíname správať k našej Zemi a životnému prostrediu správne a snažíme sa ich chrániť....a presne toto bolo cieľom Dňa Zeme. Ale aby sme neostali len pri slovách, poďme sa pozrieť aj na Váš bodový zisk a Vaše práce.

1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.