Novinky a aktuality

Špeciálna akcia pre školy na zámku v Bojniciach!

V dňoch  13.-16. júna a 20.-23. júna vás pozývame na  Rozprávkový zámok do Bojníc, kde ožijú  všetky rozprávkové bytosti z najznámejších rozprávok bratov Grimmovcov.  Spoločnosť ASEKOL SK, partner projektu, pri tejto príležitosti pre vás pripravila špeciálnu akciu, zameranú na zber starých  nepoužívaných mobilných telefónov pod názvom „ ..aby vám doma nestrašili staré mobily!“ . Prineste svoje staré či nefunkčné mobilné telefóny a zaistite tak ich ekologickú recykláciu. Nielenže ochránite  životné prostredie a  ušetríte prírodné zdroje ale navyše získate aj sladkú odmenu. Pre školy je pripravená špeciálna odmena.

Každý, kto odovzdá aspoň 5 mobilných telefónov získa krásny diár.  Škola, ktorá odovzdá najviac mobilných telefónov získa 5 futbalových lôpt. Druhé miesto odmeníme 4 loptami a škola, ktorá sa umiestni na treťom  mieste získa 3 lopty. Malá odmena je pripravená aj pre 3 učiteľky/učiteľov víťazných škôl.  Školská súťaž bude prebiehať v dňoch 14., 20.,21. a 22.6. 2013. Odovzdať mobilné telefóny však možete aj  Zberná nádoba bude pristavená v priekope zámku v čase od 9hod do 17hod.

Výsledky  školskej súťaže zverejníme najneskôr 25.6.2013 na web stránke www.recyklohry.sk

Okrem zbernej nádoby  na mobily sú pre vás pripravené veselé súťaže. Príďte si s nami zaskákať vo vreciach na elektroodpad  alebo hodiť mobilom do zbernej nádoby!

Tešíme sa na vás !

Podrobné informácie o rozprávkach na zámku nájdete na web stránke  www.rozpravkovyzamok.sk

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.