• 04
    09

    SMS - Starý Mobil Sem!

    Recyklohráči, tak ako sme sľubovali, štartujeme úplne novú, úžasnú a odmenami nabitú zberovú súťaž v spolupráci so spoločnosťou Orange Slovensko. Od dnes až do 16.novembra bude na školách prebiehať zber mobilov. Za každý 1 odovzdaný mobil získa škola až 10 bodov! Okrem toho môžu deti a žiaci získať nový tablet HUAWEI MEDIAPAD T3 10 LTE alebo jeden z 200 darčekových balíčkov od spoločnosti Orange Slovensko. Na odmeny sa môžu tešiť aj samotný koordinátori projektu Recyklohry, tých najusilovnejších čakajú poukážky v hodnote 50 eur! Okrem toho vyhlasujeme aj novú vzdelávaciu úlohu, takže jesenná žatva bodov sa môže začať. Tak už neváhajte a zapojte sa!

  • 03
    09

    Ocenené školy za školsky rok 2017/2018

    Školy, ktoré boli uplynulý školský rok aktívne a zapojili sa do všetkých vyhlásených úloh a popritom sa zapojili aj do zberu elektroodpadu a batérií sa môžu tešiť na Diplom za aktívny prístup k ochrane životného prostredia. Kompletný zoznam ocenených škôl si môžete pozrieť po rozkliknutí príspevku. Okrem toho sa ocenené školy môžu tešiť aj na úplne nový plagát, ktorý znázorňuje aktivity Recyklohier za školský rok 2017/2018  v číslach. Niektoré čísla sú naozaj prekvapivé, takže sa ho oplatí určite popozerať. Pre ostatné školy je plagát  na stiahnutie na našej web stránke alebo priamo tu po rozkliknutí príspevku.

  • 02
    09

    Vitajte v novom školskom roku!

    Milí Recyklohráči každého veku! A už tu máme opäť september a s ním aj začiatok školského roka. Verím, že sa do neho pustíte s pozitívnou energiou, s akou ste začínali aj prázdniny, z ktorých ste si odniesli určite veľa veselých zážitkov. V prípade, že nie ste až takí optimisti  a myslíte si, že ďalší školský rok = ďalšia nuda,  radi sa vám z Recyklohier pokúsime tento názor vyvrátiť. Ak sa budete zapájať celý rok do našich úloh, veríme, že o zábavu budete mať postarané. Okrem  úloh nás čakajú aj mnohé zaujímavé novinky, takže sa máte na čo tesiť. Pripravení? Začíname!

  • 27
    06

    Hurá prázdniny!

    Ďakujeme všetkým malým aj veľkým Recyklohráčom za krásny školský rok, ktorý nám pomaly končí. Opäť sme dokázali ochrániť naše životné prostredie od stoviek kíl nefunkčného elektroodpadu, použitých batérií a  tonerov.  Popritom sme sa pri úlohách dobre zabavili a sme radi, že úlohy sa vám tento školský rok mimoriadne páčili, čoho dôkazom sú  pochvalné e-maily od mnohých koordinátorov projektu Recyklohry na  školách. Blížiace sa prázdninové dni si rezervujte na veselé zážitky, dobrodružné cesty a pevné priateľstvá. My v Recyklohrách budeme cez leto usilovne pracovať a už teraz sa na vás všetkých v septembri tešíme.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

  • 25
    06

    Vyhodnotenie 36.úlohy

    Napriek povinnostiam v závere školského roka si na splnenie poslednej úlohy našlo čas až 205 škôl.  Verím, že informácie, ktoré ste sa v úlohe dozvedeli Vás potešili a že už teraz sa tešíte na naše novinky, ktoré od septembra spustíme. Podľa ohlasov vieme, že ste sa pri úlohe dobre zabavili a sme radi, že sa tak splnil účel tejto oddychovej pred-prázdninovej úlohy.

  • 15
    06

    Monitory pre školy v núdzi

    Milí Recyklohráči, v rámci  projektu Venuj počítač sme sa  ponúkané monitory rozhodli venovať Základnej škole s MŠ vo Vikartovciach a Základnej škole s MŠ v Župčanoch. Verím, že monitory budú žiakom a učiteľom na školách robiť radosť a budú im slúžiť dlhé roky.

  • 01
    06

    Posledná úloha v tomto školskom roku

    Milí Recyklohráči, na záver školského roka sme pre vás pripravili jednoduchú a hravú úlohu. Dozviete sa v nej veľké prekvapenie, na ktoré sa môžete tešiť už od úvodu nového školského roka. Znenie úlohy si môžete pozrieť v prehľade úloh na našej web stránke. Verím, že sa vám všetkým podarí prekvapenie správne rozlúštiť.

  • 31
    05

    Monitory pre školy v núdzi

    Pre všetky školy, ktoré na tom nie sú ekonomicky príliš dobre prinášame dobrú správu. V rámci projektu Venuj počítač má náš partner projektu spoločnosť Asekol SK k dispozícii ako dar od výrobcu elektrozariadení 8 monitorov. Monitory nie sú nové, ale sú funkčné s platnou revíznou kontrolou. Značky monitorov sú Dell a Hewlett packard. Školy v núdzi sa môžu o monitory prihlásiť zaslaním e-mailu na info@recyklohry.sk a v správe uviesť prečo by sme mali monitory venovať práve im a na čo by ich na škole použili. Taktiež napíšte koľko kusov monitorov by ste na školu potrebovali. Vybrané školy zverejníme na našej web stránke a na stránke Asekol SK do 15.6. Monitory do škôl dopravíme na naše náklady do konca školského roka.

  • 15
    05

    Posledných 20 dní!

    Do posledného dňa na odoslanie objednávky na odvoz elektroodpadu, použitých batérií a tonerov máte už len 20 dní! Využite preto tieto dni a okrem drobného elektroodpadu nazbieraného v červenej  nádobe odovzdajte aj elektronické a elektrické zariadenia, ktoré chcete vyradiť z majetku školy. Potvrdenie o vyradení majetku Vám pri odvoze zo školy potvrdíme a na začiatku kalendárneho roka Vám na Vaše požiadanie vystavíme aj podklady pre hlásenia o vzniku odpadu na škole.

  • 02
    05

    Expirácia bodov

    Blíži sa koniec školského roka a s ním aj expirácie bodov. Expirácia bodov sa týka len bodov, ktoré majú školy na bodovom účte už tri školské roky.  Body, ktoré škola dostala tento školský rok alebo minulý školský rok neexpirujú, neprepadnú a automaticky sa presunú do nového školského roka. Konkrétne prípady si môžete pozrieť v obrázkovom manuáli.

1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.