• 22
    04

    Vyhlásenie naj Recyklohráčskych kútikov

    Veľmi pekne ďakujeme všetkým 226 školám, ktoré sa do 35.úlohy zapojili. Odviedli ste naozaj skvelú prácu a Recyklohráčske kútiky sú na mnohých školách naozaj ukážkové. Verím, že školy, ktoré sa do úlohy nezapojili si z vás vezmú príklad a na škole zriadia rovnako krásne Recyklohráčske kútiky. Chcete sa inšpirovať? Kliknite na vyhlásenie výsledkov alebo si pozrite našu fotogalériu.

  • 10
    04

    Dôležité dátumy

    Aj keď máme v kalendári ešte len apríl, počasie nám už prináša závan prichádzajúceho leta. Tri mesiace v školskom roku prejdú ako voda, preto by som Vás už dnes chcela informovať o dátumoch posledných odvozov elektroodpadu, batérií, tonerov a objednávok odmien v školskom roku 2017/2018.

  • 30
    03

    2% pre Recyklohry

    Viete komu darujete svoje 2%? Ak v tom ešte nemáte jasno o Vašu priazeň sa uchádzame aj my:-) Vieme, že je mnoho iných organizácií, ktoré vykonávajú rovnako dôležitú prácu na školách či v spoločnosti, preto nás veľmi poteší ak sa rozhodnete práve pre nás. Po rozkliknutí tejto správy si môžete stihnuť potrebné tlačivá. Financie budú použité na služby, ktoré financuje naša nezisková organizácia a školám sú ponúkané zadarmo: odvážanie elektroodpadu, batérií a tonerov zo škol, rozvoz nádob a zberných boxov,......

  • 14
    02

    Pochváľte sa Recyklohrami!

    Milí Recyklohráči, pripravili sme pre Vás novú úlohu. Pre niekoho sa bude zdať úloha veľmi jednoduchá, niektoré školy pri nej možno urobia poriadok či vymenia nástenku. Ste zvedaví o čom úloha bude? Aby sme Vás viac motivovali, prezradíme Vám, že za túto úlohu môžete získať až 800 bodov!!! Takže ak si dáte naozaj záležať, určite sa Vám to oplatí.

  • 22
    01

    Potvrdenia o odvoze elektroodpadu za rok 2017

    V poslednom čase sa na nás niektorí z Vás obrátili so žiadosťou o vydanie potvrdenia o odvoze elektroodpadu a použitých batérií zo škôl. Ak toto potvrdenie za rok 2017 potrebujete odovzdať obci alebo ho potrebujete pre účely školy, veľmi radi Vám ho vystavíme.

  • 09
    01

    S recyklohráčskym hrnčekom úspešne do nového roka!

    Všetkých 180 zaslaných kvízov od koordinátorov projektu Recyklohry je už vyhodnotených. Ďakujeme, že ste sa úlohy zúčastnili v takom veľkom počte, a teší nás, že až 125 odpovedajúcich koordinátorov kvíz vyplnilo správne, tj. maximálne s jednou chybou. Prvých 60 koordinátorov je odmenených darčekom, ostatní už majú na bodových účtoch škôl pripísaných 50 bodov. V článku nižšie si môžete pozrieť zoznam odmenených koordinátorov, ale aj správne odpovede na otázky s vysvetlením. Všetkým srdečne blahoželáme a prajeme krásny a úspešný rok 2018.

  • 22
    12
  • 22
    12

    Výhercovia Vianočného kvízu

    Do Vianočného kvízu pre koordinátorov projektu Recyklohry sa zapojilo už 140 učiteľov!!! Je to úžasné, že ste sa v takom počte zapojili do našej úlohy a veľmi pekne Vám ďakujeme. Ste perfektní! :-) Ste zvedaví na prvých výhercov?

  • 18
    12

    Vianočná úloha pre koordinátorov projektu Recyklohry

    Ako býva v Recyklohrách zvykom, na Vianoce odmeňujeme našich šikovných učiteľov, koordinátorov projektu Recyklohry a aj tento rok sme pripravili krátky kvíz z oblasti triedenia odpadu. 60 úspešných riešiteľov získa krásny hrnček s logom Recyklohry na čajík alebo kávičku. Zadanie kvízu nájdete v sekcii "Prehľad úloh". Držíme všetkým palce pri riešení.

  • 06
    12

    Veselá úloha na záver kalendárneho roka

    Recyklohráči, tak čo všetko ste našli ráno v čižmičkách? Dúfam, že len samé dobroty a žiadne uhlie pre neposlušné deti :-) . Aby sme Vám čakanie na Vianoce a prázdniny trochu spríjemnili, pripravili sme pre Vás novú hravú úlohu. Ste zvedaví, o čom bude?

1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.