Novinky a aktuality

Vhodnotenie dážďovkovej úlohy

V poslednej úlohe, ktorú sme pripravili v spolupráci s OZ Kompostujme, ste si preverili a možno aj nadobudli nové vedomosti o kompostovaní. Ako ste nám viacerí písali, je to hotová veda. A máte úplnú pravdu. Sme však veľmi radi, že sa do úlohy zapojilo až 169 škôl a väčšina z nich zvládla splniť úlohu na jednotku. Práce detí a študentov boli naozaj krásne a v OZ kompostujme sa skutočne zapotili, kým vybrali tie najlepšie. A ktoré školy vyhrali perfektnú prednášku so živými kalifornskými dážďovkami od OZ Kompostujme? Tento krát sme vyhlásenie ocenených škôl vymysleli trochu netradične a prezradia Vám to priamo v OZ Kompostujme na tomto linku:

https://youtu.be/oofDL_EaIn8

Okrem toho sme odmenili 40 koordinátoriek a koodinátorov peknými knižkami a zľavovými poukážkami, ktoré možu využiť v e-shope OZ Kompostujme.

Do úlohy pre koordinátorky a koordinátorov sa vás zapojilo až 110. Nikomu sa nepodarilo vyplniť test úplne správne. Uznávame však, že bol naozaj ťažký a viaceré otázky mali aj viac ako jednu správnu odpoveď. 

V zadaní sme sľúbili knižky v losovaní len pre tých, ktorí na všetky otázky odpovedali správne, no nakoniec sme usúdili, že knižku venujeme aj tým, ktorým sa v teste nedarilo. V knižke môžu nájsť vedomosti, ktoré im o kompostovaní ešte chýbajú :) 

Koordinátorom a koordinátorkám, ktorým sa v teste podarilo urobiť len zopár chýb, posielame knižku Biokompost automaticky. Ostatných sme zaradili do žrebovania.  Zoznam ocenených koordinátoriek a koordinátorov si môžete pozrieť tu. Správne odpovedek testu nájdete tu.

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.