• 02
    09

    Začiatok školy s novou úlohou!

    Milí recyklohráči, drahé recyklohráčky! Srdečne vás vítam v novom školskom roku 2015/2016. Teší ma, že sa v Recyklohrách opať stretávame. Verím, že ste si cez prázdniny skvele oddýchli, načerpali nové sily a dopriali si presne to, po čom ste túžili. Aby sme vám aspoň troška uľahčili návrat do školy, pripravili sme pre vás novú úlohu. Precvičíte si nielen svoje mozgové závity, ale absolvujete svoju prvú previerku v tomto školskom roku!  Predveďte všetkým, že Recyklohry máte v malíčku a žiadna otázka vás nezaskočí! Zadanie si možete prezrieť TU, ale aj v sekcii aktuálnych úloh, tak ako obvykle.

  • 02
    07

    Hor sa na prázdniny!

    Ani sme sa nenazdali a je tu prvý prázdninový mesiac júl :) Verím, že si zaslúžené prázdniny užijete naplno, či už ich strávite s rodinou, či priateľmi, pri vode, či na horách, športovaním alebo len tak leňošením na slniečku. Prajem Vám krásne leto plné dobrodružstiev a oddychu.

  • 27
    05

    To najlepšie, čo priniesla úloha ku Dňu Zeme

    Milí naši recyklohráčski priatelia, s radosťou vám prinášam ukážku prác, ktoré boli v rámci úlohy ku Dňu Zeme ocenené. Aj touto cestou sa možme spoločne inšpirovať a vzájomne sa povzbudzovať k aktívnemu vytváraniu krajšieho a zdravšieho životného prostredia. Fotografie vlajok Zeme, ktoré šikovné deti so svojimi učiteľmi vytvorili, nájdete v sekcii Fotogaléria.

  • 20
    05

    Vyhodnotenie 23. úlohy pri príležitosti Dňa Zeme

    Milá pani učiteľka, pán učiteľ, ďakujem vám, že ste sa v takom hojnom počte zúčasnili našej poslednej úlohy, ktorá bola zároveň oslavou našej krásnej planéty Zeme. Spolu s deťmi ste vytvorili úžasné diela, ktoré si zasluhujú byť patrične ocenené. Ako bolo už pri vyhlásovaní úlohy avizované, 20 najšikovnejších škol získa bonusové body. Prinášam vám teda ZOZNAM tých NAJ škol, ktoré prejavili najvačšiu usilovnosť,originalitu, či šikovnosť a dokonca sa im nelenilo ani vyhrnúť si rukávy a pustiť sa do vytvárania zdravšieho životného prostredia. Všetkým oceneným, i tým, ktorým to tento raz nevyšlo, z úprimného srdca ďakujem. Skvele sa mi s vami spolupracovalo! /images/uploaded/files/Vyhodnotenie_%C3%BAloh-_opravene_pdf.pdf  

  • 26
    03

    Nová úloha pri príležitosti Dňa Zeme

    Milí naši recyklohráči, s príchodom jari Vám prinášame novú úlohu, ktorou možete spolu s nami príjemne osláviť blížiaci sa Deň Zeme (22.4.2015) a zabaviť sa pritom so spolužiakmi. Veríme, že sa pri našich úlohách príliš nezapotíte a aj napriek dlhému zimnému leňošeniu sa aktívne zapojíte a získate tak pre svoju školu ďalšie body. Prajeme veľa zdaru :)      http://recyklohry.sk/sk/tasks/detail/?id=90

  • 24
    03

    Vyhodnotenie 21.úlohy

    V jesennej úlohe ste nám okrem Vašich schopností mohli ukázať aj Vaše dobré srdiečka a body venované za splnenie 21.úlohy ste mohli symbolicky venovať UNICEF. Keďže skoro všetky školy, ktoré sa do úlohy zapojili, venovali svoje body UNICEF, podarila sa nám vyzbierať naozaj pekná suma, ktorá bude použitá na nákup školských potrieb pre deti v najchudobnejších častiach Afriky. Ste zvedaví ako úloha dopadla?

  • 11
    03

    Príďte sa zabaviť na festival Hory a mesto!

    Festival Hory a mesto aj tento rok pozýva žiakov, študentov a učiteľov na Festivalový náučný chodník. Veríme, že popri všetkých aktivitách náučného chodníka navštívite aj stánok ASEKOL SK, zabavíte sa a dozviete sa mnoho nových poznatkov a zaujímavostí.

  • 24
    12
  • 19
    12

    Vianočná učiteľská úloha

    Sme radi, že ste sa hneď v prvé dni zapojili do našej úlohy. Väčšina učiteľov odpovedala na všetky otázky správne, zostáva nám rozdať už len 5 diárov. Tak sa poponáhľajte, máte ešte šancu získať náš pekný diár:-)  

  • 27
    10

    Špeciálna ponuka v katalógu odmien

    Viem, že Vianoce sú ešte ďaleko, no aj keď ich od nás delí ešte 58 dní, už teraz sa na ne môžeme pomaličky pripraviť a hlavne sa na ne odteraz tešiť:-) Verím, že k vianočnej atmosfére na Vašich školách prispejú aj špeciálne odmeny zaradené odo dnes do nášho katalógu odmien. Špeciálne vianočné odmeny si budete môcť objednávať do 31.12.2014 alebo do vyčerpania zásob. Dúfam, že si z ponuky ľahko vyberiete a odmeny Vám budú cez Vianoce robiť radosť.

1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.