Novinky a aktuality

Nový školský rok s Recyklohrami!

Vítam vás všetkých v novom školskom roku. Dúfam, že včerajší prvý deň ste si užili a cez prázdniny načerpali mnoho síl do nového školského roka. Verím, že ak aj nie, nabijú vás pozitívnou energiou naše Recyklohry a aktivity, ktoré nás do konca roka čakajú. Už teraz sa môžete pripraviť na obľúbený zber starých mobilov a tiež zber textilu, ktorý mal minulý školský rok u škôl veľký úspech.

 

Verím, že aj tento školský rok sa spolu so žiakmi v Recyklohrách dobre zabavíme a popritom si posvietime na niektoré environmentálne problémy a riešenia.

Prajem vám krásny a úspešný nový školský rok.

Od 1.9. sú spustené všetky objednávkové formuláre, takže ak potrebujete objednať odvoz elektroodpadu, batérií alebo tonerov, pokojne nám objednávku pošlite.

V prípade, že potrebujete na zber batérií nový zberný box, využite objednávkový formulár na našej web stránke a zberný box Vám pošleme.

V prípade, že sa škole menili údaje (IČO, adresa,...) alebo sa menila kontaktná osoba pre Recyklohry, prosím opravte údaje na profile školy na našej web stránke www.recyklohry.sk .

Späť
1301
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.