Novinky a aktuality

Blíži sa koniec súťaže v zbere starých mobilov

Záujem o zber mobilov je veľký, čo nás teší, niektoré školy už dokonca naplnili prvé zberné boxy a keďže sa blíži termín ukončenia súťaže, zasielam Vám zopár informácii k odvozu mobilov:

  • Odvoz treba objednať cez web stránku www.recyklohry.sk cez formulár „Odvoz mobilov“,
  • Odvoz treba objednať najneskôr 2.11.2022,
  • Každý zberný box, ktorý budete odovzdávať, musí byť dosledne uzavretý a oblepený lepiacou páskou,
  • S odvozom mobilov oboznámte prosím aj svoje kolegyne, kolegov, poprípade vrátnika,....kuriér nebude na zberné boxy čakať, preto ich majte prosím pripravené.

Zber mobilov budeme hodnotiť celý november a december, ale verím, že sa nám podarí výsledky zberu a výhercov cien oznámiť do Vianoc. Nezabúdajte, že hráte až o 255 cien, medzi inými aj o krásne hrnčeky, ruksačiky a hraciu deku od Abrfabr, prednášky od Slovenskej debatnej asociácie, knižky a predplatné od Forbes a hlavne finančné výhry na zelené nápady od Orange Slovensko. 

  • V prípade, že zasielate vyzbierané mobily bez evidencie žiakov, stačí do zberného boxu vhodiť vyplnené čestné prehlásenie.
  • Ak ste pri zbere mobilov robili evidenciu žiakov, do zberného boxu vhoďte čestné prehlásenie a zašlite evidenčný list v excel formáte na info@recyklohry.sk, do predmetu správy prosím napíšte: IČO školy-evidencia žiakov

Okrem toho nám 2.11. končí aj aktuálna úloha, preto prosím do tohto termínu nahrajte cez web stránku splnené zadania. 

Verím, že úloha bola pre Vás podnetná a deti sa pri nej  naučili opäť niečo nové.

Vopred ďakujem všetkým školám za spoluprácu a trpezlivosť pri odvoze zberných boxov. Niektoré školy už vedia, že proces sťahovania zberných boxov je občas náročnejší akoby sme si všetci priali.

 

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.