Novinky a aktuality

Aký bude nový školský rok a aký bol ten minulý?

Aký bude nový školský rok a aký bol ten minulý?

Vitajte milí malí a veľkí Recyklohráči v novom školskom roku! Verím, že nás počas neho už nepostretnú žiadne korona vírusy a iné neplechy a bezpečne  a s radosťou ním budeme spoločne kráčať, hrať sa a popritom sa niečo zaújimavé naučíme.

Už na úvod roka máme pre vás pripravenú vašu obľúbenú súťaž v zbere starých mobilov. Verím, že sa do nej s chuťou zapojíte. Motivujeme vás možno aj novými odmenami v katalógu odmien, ktorý sme pre vás prichystali. Na nové výhry sa však môžete tešiť aj v súťaži v zbere starých mobilov.

Okrem toho vás však počas roka čakajú aj zaujímavé a hravé úlohy. A keďže chceme, aby bol nový rok od začiatku radostný, prinášame vám vyhodnotenie baterkovej súťaže.

Koordinátorky a koorinátori sa môžu tešiť na nákupné poukážky, ktoré si svojou aktivitou zaslúžili. Patríte medzi ocenených koordinátorov? Presvedčte sa tu.  Aby bol štart do nového školského roka ešte radostnejší, pripájame aj vyhodnotenie najaktívnejších škôl za uplynulý školský rok. Už teraz sa školy môžu tešiť na Diplomy a koordinátorky a koordinátori ocenených škol na knihu Nevyhorení. Kniha je plná skutočných príbehov ľudí, ktorí sa s témou vyhorenia stretli na vlastnej koži a verím, že napriek vážnej téme, knihou naše aktívne koordinátorky a koordinátorov potešíme.

A pre všetkých ostatných.......zajtra sa môžete tešiť na novú úlohu a štart súťaže v zbere mobilov!

S pozdravom,

Mgr. Alena Magyarics

manažérka projektu Recyklohry

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.