Novinky a aktuality

Stresu je všade dosť, ale v Recyklohrách sa mu vyhneme!

Verím, že ste si dnešný Deň Zeme užili a že z aktivít, ktoré ste s deťmi robili máte dobrý pocit. Aj tento deň predznamenáva, že už sa pomaly blíži koniec školského roka. A keďže stresu máme zo všetkých strán dosť, v Recyklohrách sa mu vyhneme

Prosím, nenechávajte si objednávky na posledný deň. Ak už máte teraz nazbieraný elektroodpad alebo batérie, tak objednajte odvoz čo najskôr. Znížime tak zaťaženie na vodičov v mesiaci jún.

Platí to tiež o objednávkach odmien, ak objednáte odmeny na koniec školského roka už teraz, bude čas riešiť prípadné výpadky v sklade a odmeny vám do konca školského roka stihnú prísť.

Baterková súťaž - Nezabúdajte, že stále máte šancu uspieť v baterkovej súťaži, stačí, ak škola odovzdá v školskom roku viac ako 200 kg batérií a koordinátorka/koordinátor danej školy automaticky získa nákupné poukážky CADHOC v hodnote 20 Eur. Rozposielané budú v priebehu júla.

Expirácia bodov – body, ktoré škola získala pred 3 školskými rokmi k 30.6. prepadnú, preto si skontrolujte vaše bodové účty, aby žiadny bodík nevyšiel nazmar. 

Príspevky do Recyklohier – po dlhom uvážení sme sa rozhodli, že príspevky do Recyklohier budú na každoročnej báze. Všetkým školám, ktoré nám doteraz poslali príspevok, pošleme automaticky faktúru na nový školský rok v priebehu júna – septembra.

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.