Novinky a aktuality

Vyrob si recyklorúško! - vyhodnotenie

Do 47.úlohy sa zapojilo až 151 škôl, čo je na podmienky v karanténe výborné čísloMnohí si vyrobili krásne rúška bez toho, aby použili ihlu a niť, iným so šitím pomáhali rodičia, starí rodičia či súrodenci a úlohu poňali ako rodinnú aktivitu v karanténe.  Boli sme milo prekvapení, keď sme si mohli pozrieť videá, ako aj malí prváci šijú na šijacích strojoch a išlo im to naozaj veľmi dobre. Taktiež nás potešili aj žiaci mnohých špeciálnych škôl a ukázali nám, že aj napriek svojim mentálnym a zdravotným znevýhodneniam si tiež dokázali sami rúško pripraviť.  Karanténa dokonca v niektorých Recyklohráčoch prebudila básnické črevo a o koronavíruse nám napísali básničky. Veľký obdiv patrí všetkým koordinátorkám a koordinátorom, ale aj žiakom a ich rodičom, ktorí šili rúška pre celé dediny, opatrovateľkské centrá, domovy dôchodcov, zdravotníkov,........Ste proste skvelí a my musíme opäť povedať, že sme radi, že Vás všetkých v Recyklohrách máme. A ako dopadlo hodnotenie úlohy? 

Vyhodnotenie úlohy si môžete pozrieť tu.

Niektoré z rúšok si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

http://www.recyklohry.sk/sk/photogallery/?photogallery-renderParams%5Bid%5D=33&photogallery-view=group

Žiaľ, mnohé rúška, ktoré sme chceli vo fotogalérii ukázať sa nám kvôli technickým parametrom neporadilo do fotogalérie nahrať. 

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.