Novinky a aktuality

Druhý ročník zberu mobilov je tu:-)

Milí malí a veľkí Recyklohráči,

som rada, že Vám môžem oznámiť spustenie druhého ročníka zberovej akcie SMS-Starý Mobil Sem!, ktorý organizujeme znova v spolupráci so spoločnosťou Orange Slovensko. Zber starých mobilov na školách bude prebiehať od 10.2. do 30.4.2020. Za každý 1 odovzdaný mobil získa škola až 10 bodov! Okrem toho môžu deti a žiaci získať nový tablet  alebo jednu zo 140 losovaných cien. Na odmeny sa môžu tešiť aj samotný koordinátori projektu Recyklohry. Tento ročník sme sa rozhodli oceniť ich až 80 a môžu sa tešiť na  50 eurovú darčekovú poukážku! Okrem toho nás čakajú aj ďalšie super ceny a to financovanie zeleného nápadu pre školu v hodnote 3000, 2000 a 1000 eur, environmentálne divadielko pre najmenších a pre starších žiakov zasa lístky do kina.

Prihlásiť sa do zberovej súťaže  je naozaj jednoduché, stačí poslať e-mail na info@recyklohry.sk s

názvom školy a IČO-m,

menom koordinátora,

počtom žiakov na škole,

počtom zberných boxov, ktoré chcete na zber mobilov na škole použiť.

Každej škole, ktorá sa do zberovej súťaže zapojí, zašleme okrem zberných boxov aj krásny plagát a kompletné pravidlá zberovej súťaže.

Takže Recyklohráči neváhajte a zapojte sa, pomôžete našej prírode, nahráte pre školu bodíky a ešte vyhráte super ceny.

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.