Novinky a aktuality

Ako oslavujú Recyklohráči Deň Zeme?

Ako správne Recyklohráčske školy sa už určite usilovne pripravujete na Deň Zeme. Naša posledná úloha v tomto školskom roku je venovaná práve tomuto významnému dňu. Veríme, že aspoň jedna z akcií, ktorú na škole chystáte, bude venovaná Recyklohrám. Či už vymyslíte motivačné video na školský web k zberu batérií a drobného elektroodpadu alebo zorganizujete na škole týždňový zber batérií alebo tonerov,  poprípade prednášku o recyklácií elektroodpadu na obecnom úrade pre občanov obce,……. poteší nás každý dobrý nápad a akcia. Forma a realizácia je len vo Vašich rukách. Tak nám ukážte čo vo Vás je a prekvapte nás:-)  

V prípade, že budete na aktivity ku Dňu Zeme potrebovať zberné boxy na použité batérie a tonery, neváhajte si ich objednať cez našu web stránku. Stačí sa prihlásiť pomocou IČO a hesla na profil školy na www.recyklohry.sk a kliknúť vpravo dole na odkaz. Pre objednanie zberného boxu na použité batérie na -   Objednanie zberného boxu na použité batérie alebo pre objednanie zberného boxu na použité tonery a cartridge -  Odvoz tonerov a cartridgí, zberný box.

Späť
1301
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.