Novinky a aktuality

Vyhodnotenie dotazníka SMS - Starý Mobil Sem!

Ďakujem všetkým 202 koordinátorkám a koordinátorom, ktorí si našli čas a vyplnili dotazník. Vaše reakcie na súťaž boli výborne, veľmi nás potešili a povzbudili do ďalšieho kola súťaže.V týchto dňoch by mali mať všetky koordinátorky a koordinátori zo škôl, ktoré sa do súťaže zapojili, v rukách multifunkčné šatky. Verím, že ich využijete v zime na zahriatie, ale aj v lete napríklad ako čelenku na túre či pri práci v záhrade.  Percentuálne vyhodnotenie dotazníkov si môžete pozrieť v článku po rozkliknutí. 

Sme radi, že veľkú radosť Vám urobili odmeny pre deti, ale aj darčekové poukážky, ktoré majú široké využitie a môžete ich využiť na nákup kníh, kozmetiky, liekov, či si s nimi dokonca zaplatiť aspoň časť letnej dovolenky v cestovnej kancelárii. Pripomienky k súťaži, ktoré sa na niektorých dotazníkoch objavili sa budeme snažiť zohľadniť pri plánovaní nového kola zberovej súťaže. Nové kolo zberu mobilov vyhlásime opäť v septembri 2019.

Vyhodnotenie dotazníkov pre koordinátorov zapojených do súťaže SMS- Starý Mobil Sem!

Vyhodnotenie dotazníkov pre koordinátorov nezapojených do súťaže SMS - Starý Mobil Sem!

Späť
1299
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.